KONTAKTY

SolarPartner s.r.o.
Lužická 1646/6
Praha 2
tel: +420 602 144 960
shop(a)solarpartner.cz
technická pomoc : +420 722 931 933

NOVINKY

arr3Hledáme montážní tým pro práci v NěmeckuJedná se o menší instalace fotovoltaiky pro rodinné domy v okresu Weiden. Dlouhodobá... arr3Rozšíření fotovoltaické elektrárny o baterie  Máte fotovoltaickou elektrárnu a chcete jí rozšířit o baterie a tím maximálně využít svou... arr3Děkujeme všem našim zákazníkům a přeje mnoho slunečních dní v novém roce 2021arr3Solární střešní hák z nerezu - sklademPo delší pauze jsme opět doskladnili oblíbený solární střešní hák z nerezu. Odkaz :... arr3Novinka v našem shopu : Panely IBC MONOSOL 340 MS-HCNaskladnili jsme nové panely IBC MONOSOL 340 MS-HC s černým rámem s vysokou účinností 20,1... arr3DobírkaPlatbu za objednávku lze opět hradit dobírkou. Prosíme příjemce, aby dodržovali všechny preventivní... arr3Platba dobírkou a změna zasíláníVážení zákazníci, z důvodů šíření koronaviru od 17.3.2020 pozastavujeme platbu objednávek formou... arr3Koronavirus – solární panelyK dnešnímu dni jsme byli informováni o zdražování cen solárních panelů o 16 % od německého výrobce... arr3AKČNÍ ceny na panely Heckert SolarKvalitní německé panely o výkonu 320 W  najdete v našem shopu za akční ceny.  Solární panel Heckert... arr3DOVOLENÁ od 19.10 - 22.10.2019Přijaté objednávky ve dnech od 19 - 22.10. 2019 budou vyřizovány postupně od středy... arr3Nové panely skladem Naskladnili jsme Německé panely Heckert Solar 275 a 300 W. Množstevní ceny... arr3od 19.9.2018 do 24.9 2018Jsme na školení v zahraničí. Přijaté objednávku v tomto období se budou vyřizovat po 25.9.2018.... arr3STŘECHY PRAHA 2018 – 20. ROČNÍKI letos jste nás mohli navštívit na veletrhu v Praze.   ... arr3Nový SHOPDne 26.6.2018 spouštíme novou úpravu SHOPU. Věříme, že změna proběhne bez komplikací a vy rychle...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 237,00 Kč (9,24 EUR)
skladem
naše cena 1 068,00 Kč (41,65 EUR)
skladem
naše cena 850,00 Kč (33,15 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 31 090,00 Kč (1 212,51 EUR)
skladem
naše cena 158 500,00 Kč (6 181,50 EUR)
skladem
naše cena 3 799,00 Kč (148,16 EUR)
skladem

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost SolarPartner s.r.o., se sídlem Lužická 1646/6, 120 00 Praha 2, IČ 48347299, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 182503 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou SolarPartner s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Účetní firma Mariana Duffková s.r.o.,se sídlem  Pod vysokou 488, 330 08 Zruč
    • Dopravní společnost GEIS ParcelCZ s.r.o., se sídlem Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice
    • Dopravní společnost Lorenc Logistic s.r.o. se sídlem Za Tratí 752, 339 01 Klatovy 
    • Dopravní společnost Česká Pošta s.p. se sídlem Politických vězňů 909/4,225 99 Praha 1

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese shop@solarpartner.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky firma SolarPartner s.r.o., užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.