KONTAKTY

SolarPartner s.r.o.
Lužická 1646/6
Praha 2
tel: +420 602 144 960
shop(a)solarpartner.cz
technická pomoc : +420 722 931 933

NOVINKY

arr3Platba dobírkou a změna zasíláníVážení zákazníci, z důvodů šíření koronaviru od 17.3.2020 pozastavujeme platbu objednávek formou... arr3Koronavirus – solární panelyK dnešnímu dni jsme byli informováni o zdražování cen solárních panelů o 16 % od německého výrobce... arr3AKČNÍ ceny na panely Heckert SolarKvalitní německé panely o výkonu 320 W  najdete v našem shopu za akční ceny.  Solární panel Heckert... arr3DOVOLENÁ od 19.10 - 22.10.2019Přijaté objednávky ve dnech od 19 - 22.10. 2019 budou vyřizovány postupně od středy... arr3Nové panely skladem Naskladnili jsme Německé panely Heckert Solar 275 a 300 W. Množstevní ceny... arr3od 19.9.2018 do 24.9 2018Jsme na školení v zahraničí. Přijaté objednávku v tomto období se budou vyřizovat po 25.9.2018.... arr3STŘECHY PRAHA 2018 – 20. ROČNÍKI letos jste nás mohli navštívit na veletrhu v Praze.   ... arr3Nový SHOPDne 26.6.2018 spouštíme novou úpravu SHOPU. Věříme, že změna proběhne bez komplikací a vy rychle...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 4 222,90 Kč (164,69 EUR)
skladem
naše cena 4 354,90 Kč (169,84 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 226,27 Kč (8,82 EUR)
skladem
naše cena 4 222,90 Kč (164,69 EUR)
skladem
naše cena 4 354,90 Kč (169,84 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas firmě SolarPartner s.r.o., se sídlem Lužická 1646, 120 00 Praha 2 , IČ 28055047, zapsaná u Městského soudu , oddíl C, vložka 182503 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu shop@solarpartner.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů