KONTAKTY

SolarPartner s.r.o.
Lužická 1646/6
Praha 2
tel: +420 602 144 960
shop(a)solarpartner.cz
technická pomoc : +420 722 931 933

NOVINKY

arr3Platba dobírkou a změna zasíláníVážení zákazníci, z důvodů šíření koronaviru od 17.3.2020 pozastavujeme platbu objednávek formou... arr3Koronavirus – solární panelyK dnešnímu dni jsme byli informováni o zdražování cen solárních panelů o 16 % od německého výrobce... arr3AKČNÍ ceny na panely Heckert SolarKvalitní německé panely o výkonu 320 W  najdete v našem shopu za akční ceny.  Solární panel Heckert... arr3DOVOLENÁ od 19.10 - 22.10.2019Přijaté objednávky ve dnech od 19 - 22.10. 2019 budou vyřizovány postupně od středy... arr3Nové panely skladem Naskladnili jsme Německé panely Heckert Solar 275 a 300 W. Množstevní ceny... arr3od 19.9.2018 do 24.9 2018Jsme na školení v zahraničí. Přijaté objednávku v tomto období se budou vyřizovat po 25.9.2018.... arr3STŘECHY PRAHA 2018 – 20. ROČNÍKI letos jste nás mohli navštívit na veletrhu v Praze.   ... arr3Nový SHOPDne 26.6.2018 spouštíme novou úpravu SHOPU. Věříme, že změna proběhne bez komplikací a vy rychle...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 4 222,90 Kč (164,69 EUR)
skladem
naše cena 4 354,90 Kč (169,84 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 226,27 Kč (8,82 EUR)
skladem
naše cena 4 222,90 Kč (164,69 EUR)
skladem
naše cena 4 354,90 Kč (169,84 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě SolarPartner s.r.o., se sídlem Lužická 1646/6, 120 00 Praha 2, IČ 28055047, zapsaná u Městského soudu Praha, oddíl C, vložka 182503 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ANTEE s.r.o., se sídlem Havlíčkova 1680/13, 110 00 Praha1 
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů